Sykkeltur

Lenge siden siste innlegg, så nå blir det et skryteinnlegg. Det startet med at  jeg skulle sykle hjem fra Frosta, men så ville Emil være med å sykle også. Jeg trodde ikke han ville klare det, da han ikke har syklet lenger enn 4 km pr tur. VI startet rolig da Magnus ville være med også. Magnus hang med i nesten 3 km før han ble sliten. Da ble han plukket opp av Geir Ove, mens jeg og Emil syklet videre. VI syklet innom mamma og pappa, der Geir Ove ventet på oss i tilfelle Emil var sliten. Men nei, han skylle sykle helt heim. Magnus hadde også bestemt seg for å sykle resten av veien, så vi la i vei. Totalt syklet Emil ca 20 km og Magnus nesten 8 km (3+5). Jeg er veldig imponert begge to, og de overgikk mine forventinger.

2013-04-21 17.35.45 2013-04-21 17.36.07

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image