Skip to content


Outta bounds

Da er jeg så langt etter med noen bilder at jeg ikke klarer å huske hvor mange strøk jeg brukte eller hvordan påføringen var… Rotehode deluxe. Skulle notert slike ting en plass, men kom aldri så langt :) Jeg renger med jeg hadde husket det hvis den var skikkelig ille, så jeg går ut i fra at de fleste var ok. Uansett er jo dette en god unnskyldning til å bruke de flere ganger.

Outta bounds fra China Glaze er en grønnfarge jeg virkelig liker. Hvis jeg har valget foretrekker jeg alltid de blågrønne over de “vanlige” grønne eller gulgrønne, så derfor er denne midt i blinken :) Jeg er 99% sikker på at dette er to strøk, og jeg klarer ikke å huske noe negativt om den. Øverste bildet er tatt i dagslys og det nederste med blits. Synes biltsbildet gjengir fargen best.

dsc_2258dsc_2254

I’m so behind in posting pictures that I’ve gotten to the point where I can’t remember how the application was or how many coats I used… I should have written it down somewhere, but silly me never got around to it :)

I love the color on ChG outta bounds! I always prefer the bluish greens, so this one is perfect for me :) I’m 99% certain that this is only two coats, but I can’t remember how the application was. I think I would’ve remembered it if it sucked, but I can’t be sure. The first picture is taken i daylight (overcast), the second one with flash.

Posted in China Glaze, NOTD.

Tagged with , .