Skip to content


Hello kitty

Denne manien hadde jeg i en bursdag for 4 uker siden, så nå er det på tide vise den frem 😛 Rosafargen (Color club fresh picked) er omtalt tidligere, men jeg kan ikke huske jeg hadde noen problemer denne gangen. Mener også at det er to strøk, og ikke tre som forrige gang. Det kan jo være at teknikken min har blitt bedre siden sist :) Hello kitty trykket er fra “fauxnad”-platene (GCOCL)  som har blitt ganske populære i det siste. Men bare så det er sagt så ble ikke disse platene kjøpt inn bare på grunn av Hello kitty. Jeg er nemlig ingen stor tilhenger. Eneste jeg har med HK er vel to par sokker fra H&M. Selv om det er veldig mange bilder på GCOCL-platene, så liker de originale platene bedre. Synes det blir litt for mye likt, og to av platene var til og med identiske (E01). Så det ble jeg ikke så veldig imponert over… Brukte ihvertfall plate A02 og hvit spesiallakk fra konad.

I wore this mani to a birthday four weeks ago, so it’s probably about time to post it :) The pink color (Color club fresh picked) is presented earlier, but I only used two coats this time. Maybe my application technique has improved these past two months? For the stamp I used GCOCL plate A02 and white konad SP.

dsc_2291

Posted in Color Club, Konad, NOTD.

Tagged with , , .


5 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. astasia says

  hI! i LOVE hello kitty, what kind of plate are that have this kind of design?
  Not konad…can you tell me the entire name and where i can buy them?
  Many many thanks!!!

 2. Anne Karin says

  Hi! This image can be found on GCOCL-plates (aka ‘fauxnad’ on some blogs), and can be bought here: http://tinyurl.com/damdol 😀

 3. Molly Edgecombe says

  ive been on this website and it’s out of the date thing but it says buy it now so will it still work!!!!

 4. Molly edgecombe says

  hi im molly i just went on this website as i love hello kitty and on this website it says its expired but it says buy it now and do you recon you will be able to get it please can you write back
  :)

 5. Anne Karin says

  The item has probably expired since I put out the link. I would search the sellers Ebay shop and see if she has other plates for sale :) This is what I found today
  http://tinyurl.com/rby8c5