Skip to content


Metallic green

Jeg tror jeg kjøpte denne på Cherry culture, merket er ihvertfall L.A.Colors. Fargen er veldig dus metallisk grønn/teal med masse fint glitter i (så den var et herk å fjerne 😛 ) Ellers var det en veldig grei lakk. Dekket helt på to strøk, og var grei å legge. Siden det er så mye glitter i lakken så er ikke striper etter kosten noe stort problem (i motsetning til feks romatique kolleksjonen til china glaze). Vil si at fargen i virkeligheten er litt mindre blå enn på bildet.

This is a polish from L.A.Colors. It’s a very soft metallic green/teal infused with fine glitter, and opaque in two coats. Application was good, but it it was difficult to remove because of all the glitter.  I really liked this polish, and I wonder how it will be with konad over :)

dsc_2305

Posted in L.A.Colors, NOTD.

Tagged with , , , .