Skip to content


Maybelline Midnight blue

Fikk denne i bursdagsgave av en venninne, og har hatt den på de siste par dagene. Hadde lest Neglelakkmanis omtale av den tidligere, men naive lille meg trodde ikke den kunne være ille.

Det viser deg at den virkelig er ille… Fargen er kjempefin, og den satt godt de to dagene jeg hadde den på (med overlakk), men holdt på lenge for å få den fin under påføring. Selv om jeg tok mye på kosten, ble det fortsatt ujevnt ute ved tuppen. Virket som om kosten ikke dro med seg farge utover neglen, så lakken la seg i striper ytterst. Endte opp med at jeg måte stryke over mange ganger for å dekke alt. Men til tross for litt trøblete påføring, ble resultatet ganske bra. Litt mye søl utenfor neglen (mer enn vanlig), men det er enkelt å fikse.

Got this for my birthday, but I couldn’t believe it was as awful as Neglelakkmani stated. But believe me, it is… Great color but very hard to distribute om the nail. Even with alt of polish om the brush, it still got streaky on the tip. Had to go over and over again to cover the whole nail. Got an OK result in the end, but it didn’t come easily.

Posted in Maybelline, NOTD.

Tagged with , , .