Skip to content


Prøvd to til…

I går kveld måtte jeg prøve noen fler av de nye neglelakkene, og valget falt på Joy. Og Gud, for en deilig farge! Nydelig og varm lillafarge som er akkurat passe mørk (i motsetning til feks midnight ride som ser helt sort ut noen ganger).

Nå i kveld fjernet jeg Joy til fordel til Magical. Dette er en metalic beige farge, og grunnen til at jeg kjøpte den var vel egentlig for å ha noe mer nøytralt. Helt grei farge, men som med de andre fra denne kolleksjonen, så synes jeg penselstrøkene vises litt for godt. Ellers har jeg ingenting og utsette.

Posted in China Glaze, NOTD.

Tagged with , , , , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Viola says

    For en artig blogg!
    Fine neglelakker, har to av de samme som dine 😉

  2. neglelakkmani says

    Hei! Jeg synes neglebåndene dine har blitt veldig fine nå, godt jobbet!Håper det er greit at jeg kommenterer det. Fine lakker også. :)Også var det nesten umulig å kommentere her med en wordpress-id.:lol: