Skip to content


Racing green

Enda en lakk fra Maybelline. Dette er en mørkegønn shimmer som dekker veldig bra med et strøk. Dette er et stort pluss i boka mi ihvertfall. Kosten er litt større enn mange andre, men ikke så stor at det er et problem. Den er litt smalere enn L’Oreal jet set kostene. Den tørker til en litt matt finish. Liker alt ved denne lakken bortsett fra flaska (liker ikke smale flasker for det skal så lite til for å tippe de over). Husker ikke hvilken plate jeg brukte til Konaden, men lakken var ihvertfall L8R G8R fra China Glaze

Another Maybelline polish. I like everything about it except the shape of the bottle (it tips over to easily). The color and application is great, and it’s a one coater! 😀 I like that! For the Konad I used GhG L8R G8R, but I can’t remember wich plate.

dsc_2389

Posted in Konad, Maybelline, NOTD.

Tagged with , .