Skip to content


Enda en rosa!

Her er den siste rosa neglelakken jeg har, og det er den jeg liker best av de tre. Det er ColorClub Fresh picked, og den heller mot den blå/lilla siden av fargeskalaen. Det vel er vel en farge jeg ville kalt rosa-lilla i mine yngre dager, da alle rosanyansene hadde egne navn *knegg*. Uansett så liker jeg helt klart de kalde nyansene over de varme til min bleke hud. Dette er 3 lag og påføringen var litt trøblete, men resultatet ble bra til slutt.

Beklager slitasjen, men har hatt den på i to dager nå. Og i motsetning til China Glaze sine, så har ikke denne flasset av! ChG kan jeg dra av i store flak. Bare så synd at CC ikke har samme fargeutvalget.

Now this is more my kind of pink. It’s a bit on the colder side than the two others I have, and I will say almost mauve. This was three coats and it was a bit tricky to apply. But the result was good!. This was taken after two days wear, and it stayed a lot better then my China Glaze which I can peel off in flakes after a short time. Too bad ColorClub doesn’t have the same color range as ChG…

Posted in Color Club, NOTD.

Tagged with , .


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Continuing the Discussion

  1. Hello kitty - Neglelakkdilla linked to this post on April 20, 2009

    […] 4 uker siden, så nå er det på tide vise den frem Rosafargen (Color club fresh picked) er omtalt tidligere, men jeg kan ikke huske jeg hadde noen problemer denne gangen. Mener også at det er to strøk, og […]