Skip to content


Spontaneous

Lilla lakk fra China Glaze. Er veldig glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe den, for fargen var skikkelig fin :)  Fin å påføre, men skal bruke tre istedet for to strøk neste gang (to strøk på bildet og det vises at fargen er litt ujevn). Jeg lurer på hvordan denne blir over hvit. Kanskje fargen blir enda klarere? :)

dsc_2514

Purple polish form ChG. Two coats on the picture, but I think I’ll use three nex time. I wonder how it will look over white?

Posted in China Glaze, Konad, NOTD.

Tagged with , .


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Anne Karin says

  Tester

 2. Hilde Christina says

  Prøver igjen…
  Legger du lakk på andre også eller er det kun en personlig hobby? Uansett, begynn med det for du er flink! :)

 3. Hilde Christina says

  Yay! :) :)

 4. Anne Karin says

  Tusen takk 😀 Legger kun på meg selv. Synes det er mye vanskeligere å legge på andre. Men det er helt sikkert en trings-/vanesak. Kunne tenkt meg å å ta kurs i å legge akrylnegler da :) Det tror jeg hadde vært gøy!