Skip to content


On the edge

Enda en fra Misas vår/sommer kolleksjon. Dette er en mørk blo farge uten noe skimmer eller glitter, og som de fleste andre Misaene jeg har så var den god å legge og dekket helt ved to strøk. Beklager slitasjen på tuppene, men den kommer med en gang. Pyntet litt med hvit spesiallakk fra Konad og konadplate m74 til blomstermønstret og GCOCLplate K05 til marihønene. En artig mani synes jeg :)

dsc_2561

Another Misa polish. As most Misa polishes, this too is nice to apply and covers completely in two coats. Konad plate m74 (flowers) and GCOCL plate K05 (ladybug) for the design.

Posted in Misa.

Tagged with , .


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Hilde Christina says

  Fantastisk! Kan jeg få linke til deg på facebook? Det er massiv mangel på gode neglelakkblogger og dette er virkelig inspirerende!

 2. Hilde Christina says

  Ooog, kan ikke du lage en how to på konadplater? Jeg skjønner ikke bæret, men må prøve meg! 😀

 3. Anne Karin says

  Bare link i vei du 😀 Har ikke planer om en konadtutorial i nærmeste fremtid, men kan sikkert lage en. Det finnes mange gode forklaringer både på youtube og på andre blogger, så det skal ikke være vanskelig å få en skikkelig innføring. Getchanailsdid har laget en innholdsrik forklaring med masse tips som kan være verdt å titte på :)
  http://getchanailsdid.blogspot.com/2009/03/konad-tutorial-part-1.html
  Her er et forslag til en video på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=xsoa9a3aRIs Denne er laget av Casual Lavish, men det finnes veldig mange andre også.

  Håper du ble litt klokere :) Konad er veldig artig, og jeg syntes ikke det var så veldig vanskelig.

 4. Hilde Christina says

  Thanks! Kjøpte masse saker i natt så nå er det bare å vente :)