Skip to content


Prismetal purple

Enda en fra Maybelline. Denne er en av de verste lakken jeg har hatt på med tanke på påføring. Konsistensen er rennende og gjennomsiktig, og jeg måtte 4 eller 5 lag for å dekke skikkelig. Gjett om jeg ble lei! Ved ett strøk minner den om en blanding av Runway muse og Ready to wear fra ColorClubs Catwalk queen kolleksjon. Scrangie har fine bilder av de her. Fargen er rosa-lilla med et skjær av grønt og beige.  Selve lakken i flaska ser helt rar ut. Konistensen er ikke som noen annen lakk jeg har sett, det virker som om den den skjærer seg. Det eneste denne lakken egner seg til i mine øyne er layering. Den er kjempefin over sort, men det har jeg selvsagt ikke bilde av nå.

dsc_2567

dsc_2576

Another Maybelline polish. This polish is only good for layering. It’s runny and sheer, and you need 4-5 coats to get it opaque. It looks really good over blask, but I don’t have a picture now. Colorwise it’s really interesting. The main color is somewhere between pink and purple, an it has a green and beige (khaki) sheen to it.

Posted in Maybelline, NOTD.

Tagged with , , , .