Skip to content


Lilla

Nå var det forferdelig lenge siden siste post… Det har vært mye utevær i det siste, samt at jeg har en leserunde igjen. Da går jeg rundt med nesen i boka nesten hele tiden :)

Hvis jeg ikke husker helt feil er dette Collection 2000 nr 265. Den minner om China Glaze sin Harmony synes jeg (uten å ha sammenlignet de skikkelig).  Denne var en av de bedre C2000 lakkene jeg har (kjøpte 10 stk på eBay) og dekker helt med to strøk. Over har jeg brukt ChG Devotion og plate m65.

dsc_25901

Sorry about the long wait, but I had to take advantage og the good weather we’ve had :) This is a polish from the brand Collection 2000. Bought 10 on eBay, and this was the best one. Only two coats to get it opaque, and the application was ok. Used ChG devotion and plate m65 for the konad.

Posted in andre merker, Konad, NOTD.

Tagged with , .


5 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Ane Kristine says

  Nydelig Konad, syns du får det kjempe bra til – og fin fargekombinasjon! Får lyst å kjøpe selv, men har kjøpestopp – har 30 uprøvde lakker som jeg må prøve først før det blir kjøp av noe som helst nytt :-)

 2. Anne Karin says

  Takk :) Konad er kjempegøy, og jeg synes helt klart det er verdt pengene. Du kan jo pynte litt på de lakkene du har igjen å prøve *friste friste* 😉 Har hatt selvpålagt kjøpestopp en stund jeg også, så jeg gleder meg til jeg kan sende inn neste bestilling hos H2T.

 3. Hilde Christina says

  Fantastisk fint!

 4. Hilde Christina says

  Ah, og kan jeg spørre deg om noe? Åssen får man laget seg bilde som dukker opp når man kommenterer? Er jo WP menneske nå jeg også, men klarer ikke for harde livet å få det til !

 5. Anne Karin says

  Takk :) I noen tilfeller er det nok å ha et profilbilde på bloggen/kontoen sin, men dette funket ikke for meg. Jeg måtte ordne det her får å få det: http://en.gravatar.com/
  Man kan legge til flere epostadresser under samme konto, og ha forskjellig bilde til hver av adressene hvis ønskelig. Veldig fornøyd 😀