Skip to content


Franken

En av de få egenmix jeg har. Etter å ha ledd meg ihel av PolishPixies satan polish, ble jeg inspirert til å prøve selv. Min pastel beige (sikkert kjøpt på tilbud, for da blir jeg blind) er kanskje enda gulere en pastel rose, og forferdelig stygg. Jeg brukte vanlig øyenskygge å blande med ettersom det var det jeg hadde for hånden. Først hadde jeg i restene av en knust lyserosa skygge fra MaxFaktor, og deretter en dæsj med mørkebrun fra MADminerals. Resultatet ble ikke ille, men jeg mangler ballz… :( Å få blandet dette spetakkelet uten noen som helst for for kuler var en regelrett PITA.

Konsistens og påføring er egentlig helt ok. Ingen store problemer bortsett i fra at fargen er litt dårlig blanda. Dekker helt med to strøk.

dsc_2610dsc_2611

dsc_2744dsc_2742

One of my few frankens. Got inspired to franken this one after I’ve read about PolishPixie’s satan polish. This is probably more yellow than PP’s, and I was clearly insane at the time of purchase. I used a light pink eyeshadow from MaxFaktor and a dark brown from MadMinerals. The mixing was a PITA since I dint’n have any mixing balls. He application and color is allright, and it’s opaque in two coats. The only negative thing is thet the color is a bit uneven.

Posted in andre merker.

Tagged with , , .

« »