Skip to content


Rosa

Enda en jeg har blanda selv. Tok utgansgspunkt i Color Club Buff & natural siden jeg hadde en annen lakk med samme farge (ChG Troussau). Originalfargen var en svak rosafarge, og siden rødt og rosa er i mindretall her i huset, var det jo greit å prøve på en som var innenfor den kategorien. Husker ikke hva jeg hadde i av farger, men et var flere forskjellige. Denne trenger minst tre strøk for å dekke skikkelig. Jeg synes den striper litt, og den er ikke spesielt god å påføre. Den var slik før jeg hadde i farge også, bare se her.

dsc_2763dsc_2766

Another franken. Used Color Club Buff & natural as a base, and mixed with several colors. This polish needs at least three coats to be even.  It’s not the best to apply either. The original color can be found here.

Posted in Color Club, NOTD.

Tagged with , , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Stina says

    Dein va fiin :)

  2. Anne Karin says

    Takk 😀