Skip to content


Pearly white

Enda en fra Maybellline. Ultra lasting, men ikke på meg :) Det som skuffet meg mest med denne manien var konadlakken. Jeg bestilte mørk lilla, men den var burgunder. Fargene på bildet er ganske likt virkeligheten. Jeg hadde sett for meg noe mer som ChG VIII (som er mer aubergine.) Tror ikke denne blir noen slager her i huset ihvertfall, men jeg får se om den funker til noe likevel. Den hvite lakken var ok å legge og dekket på to strøk, men penselstrøkene vises (typisk for pearl??) og alle ujevnheter på neglen kommer fram.

dscf7241

Ultra lasting polish form Maybelline, but not so lasting for me. The white polish was OK and covered well in two coats, but I don’t care too much for the brushstroke-finish. The biggest dissapointment was the konad polish. I ordered dark purple, but it looks more like burgandy. I expected it to look more like ChG VIII.

Posted in Konad, Maybelline, NOTD.

Tagged with , .