Skip to content


Green tea

Beklager uklart bilde, men det fargen stemte ganske bra på det. Min første (og hittil eneste) lakk fra Nubar, og jeg må si jeg ble veldig imponert over denne! Den dekket nesten helt på første strøk, og var veldig god å påføre. Grønnfargen var ganske lik OPI green-wich village (som forøvrig ikke imopnerte meg),  så derfor ble opi’en degradert til mixing av ny farge. Tror helt sikkert det blir flere Nubarlakker på meg i fremtiden :) Dessuten holdt den i tre dager nesten uten noe flassing! Et stort pluss i boka mi ihvertfall 😀

dscf7244

Sorry about the blurry picture… My only polish from Nubar, and it really lived up to my expectations 😀 Almost opaque at one coat, and the application was good. The color ia almost an exact match tom my OPI Green-wich village, but GWV was a big disapointment applicationwise. Green tea lasted almost three days without noticable chipping, so two thums up from me 😀

Posted in NOTD, Nubar.

Tagged with , .