Skip to content


Min egen Peppermint patty

Det har jo vært populært med mintgrønne neglelakker i sommer, så jeg lagde meg en selv. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg hadde OPI GWV blitt degradert til mikse-lakk, og dette er resultatet jeg fikk. Ca 3/4 med hvit og 1/4 meg grønn tror jeg forholdet ble. Den hvite lakken fra Nivea var ikke noe god å påføre i utgangspunktet, så derfor måtte jeg ha tre strøk for å dekke skikkelig siden det var veldig vanskelig å legge jevnt. Likte fargen veldig godt 😀 Husker ikke hvilken plate som ble brukt til trykket, men jeg lurer på om det kan være en av GCOCL-platene.

DSC_3045

My own peppermint patty franken. Mint green nails has been a hit this spring/summer, and I couldn’t resist the idea of making my own. Especially after OPI’s Green wich village had been degraded to a frankening polish. I used my white Nivea for the base and used app. 3/4 white and 1/4 green. The Nivea polish was chalky to start with and it still were after mixing, so I had to use three coats to get it even. I think I used a fauxnad plate for the print, but I can’t remember wich.

Posted in andre merker, Konad, NOTD.

Tagged with , , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Solveig says

    Det var veldig søtt! :)
    Frankening er jo kjempegøy!

  2. Anne Karin says

    Takk :) Ja, det er spennende å se hvilket resultat det blir :) Denne ble heldigvis vellykket i motsetning til et par andre jeg prøvde meg på.