Skip to content


Mirror image

Dette er en lakk det ikke finne maken til. Jeg har ihvertfall ikke hørt om noen enda. Maybelline Mirror image er virkelig en blank sølvlakk! Du kan vel kanskje ikke speile deg i den, men det er ikke langt unna. Denne kommer i et sett med to lakker. Den ene er en ridgefiller som er en base som jevner ut riller og hakk i neglen din. Dette er fordi den andre lakken (sølv) viser hver lille ujevnhet som finnes. Også de du ikke ser før du starter. Det beste resultatet får du når du legger to lag med base og 1-2 lag med sølv-lakken. Den dekker egentlig med ett strøk, men er du litt uvøren kan det bli litt ujevnt har jeg erfart.

Det er ett stort problem med denne lakken, og det er at den ikke sitter særlig lenge. Hos meg er det kun snakk om timer før den begynner å bære preg av bruk. Basen har nemlig en gummiaktig konsistens, som gjør at det er mulig å dra av store flak av lakken. I tillegg løsner den lett ytterst på neglen hos meg (se pekefinger og langfinger). Har du hardere negler er dette sikkert et mindre problem enn hos meg.

DSC_3444

This i a really shiny, metallic polish! This one comes in a set with two polishes. The first one is a ridgefiller to smooth out any unevenness in your nail (believe me, they will show!). The second polish makes the silver (mirror-like) finish. What I don’t like about this polish is its durability, or lack of… It shows signs of wear after only a few hours. Especially on my soft nails.  I think the ridgefiller is the case of this problem. It has a rubbery consistency, and can be peeled of in big flakes.

Posted in Maybelline, NOTD.

Tagged with , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Solveig says

  Akkurat de samme erfaringene har jeg med sånne folielakker. Men den skinner flott, da! 😀

  Så fint design du har fått på bloggen din, grattis! 😀

  • Anne Karin says

   Ja, det er ingenting som kan måle seg med finishen, det er sikkert 😀

   Takk 😀 Likte dette designet jeg også, men jeg er ikke sikker på hvor lenge det blir værende. Har nemlig ikke funnet ett jeg liker 100% enda. Men dette var mye friskere enn det andre, så det passer godt til årstiden iallefall!