Skip to content


Custom Kicks

Dette er den eneste lakken jeg skaffet meg fra Kicks-kolleksjonen til China Glaze, o0g mest fordi jeg var nysgjerrig på fargen. Det ble hele tiden sagt at den var vanskelig å fotografere, så derfor måtte jeg jo se skikkelig på den med egne øyne :) Fargen er kjempefin, ingen tvil om det. Den faller vel under kategorien turkis, og den har et gullskimmer som gjør at den skiller seg ut fra de andre i samlingen min. Den dekker fint med to tykke eller tre tynne strøk og er grei å påføre.

Og ja, den er virkelig vanskelig å fange på kameraet 😉 Begge bilder under er tatt ved vinduet uten blits. Det øverste er tatt med hvitbalanse på auto (mest sannsynlig dagslys som ble brukt), og er veldig likt sammenlignet med blitsbildet (som ikke er med her). Siden jeg ikke syntes fargen kom til sin rett måtte jeg bruke andre metoder. Så istedet for å redigere i etterkant endret jeg hvitbalansen på kameraet. Det nederste bildet er tatt men innstillingen ‘overskyet’, og fargen på lakken er mye mer lik slik som den er IRL. Synes jeg ihvertfall.

DSC_3585
DSC_3588

This is the only polish from ChG’s Kick’s collection that I got. Mostly because I was curious about the color. The color is really nice, andt it takes two thick or three thin coats to get it opaque.  I love the gold shimmer in it 😀 Makes all the differense! Both pictures taken by the window without flash, but with two different white balances on the camera. I think the bottom picture gives a better idea about how the color is IRL.

Posted in China Glaze, NOTD.

Tagged with , .