Skip to content


Hey gorgeous

Fra Color club. Kjempefin rødfarge som jeg likte veldig godt. Den var også veldig fin å påføre og dekket skikkelig på to strøk. Det blir vel en del Color Club lakker når jeg sender inn neste bestilling (jeg har fått jobb, så nå får jeg råd til å handle litt igjen etter en lang kjøpestopp :) ), siden China Glaze ikke selges utenfor USA lenger (noe jeg synes er fullstendig idiotisk!) Uansett så sitter Color CLub bedre på mine myke negler enn ChG.

Se bort fra stygg påføring, prøvde den kun for å få ta bilde :)
DSC_3636

A red, shimmery Color Club polish. LIked the color a lot, and it’s also nice to apply.

Posted in Color Club.

Tagged with , .


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Solveig says

  Nydelig! Minner meg om Max Factor Wine Red.

  P.S. Jeg bestilte CG på TD i går, ikke noe problem ennå. 😉

 2. Anne Karin says

  Har ennå ikke bestilt fra TD (har blitt bare h2t til nå), men greit å vite at de fortsatt sender ChG :) Takk!

 3. Regine says

  TD sender fortsatt ChG uten problemer. Tror det er bare H2T som ikke gjør det fordi jeg også fikk bestilt ifra 8ty8beauty.com.

  Jeg likte fargen veldig godt. Tror jeg skal bestille den også.

  • Anne Karin says

   Takk for tipset. Har enda ikke bestilt fra TD, men det er kanskje på tide snart :)