Skip to content


Rosa eller orange?

Dette er en lakk som er meget vanskelig å gjengi på skjermen. Jeg tok mange bilder, men ingen viste fargen sli den var i virkeligheten. Selv etterbehandling i Photoshop fikk ikke frem fargen slik jeg ville. Så derfor kommer bildene likevel. Merk at fargen er mye mer knallrosa i virkeligheten.

Lakken er fra ColorClub og heter Screamin’ fuchsia og er knall rosa! Det kan skimtes en svak orange undertone, men denne dominerer ikke fargen like mye som det ser ut til på bildene. Dette er en neonlakk, og den blir derfor matt når den tørker. Hvis jeg ikke husker helt feil dekket denne på to strøk. En skikkelig glad-farge som passer godt til sommeren.

DSC_3646DSC_3648

This color is much more pink then the pictures implies. It’s almost impossible to capture correctly on screen. The color is Screamin’ fuchsia from ColorClub and is a bright neon pink with a slight orange undertone.

Posted in Color Club.

Tagged with , , .


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. neglelakkmani says

  Neon er virkelig ikke de enkleste fargene å fotografere, men den ser fresh ut! :)

 2. Anne Karin says

  Nei, det tror jeg på! Denne var ihvertfall en skikkelig PITA :) Men fresh var den virkelig ja 😀 Likte den veldig godt på tærne også.

 3. Solveig says

  Den var skikkelig fresh!

 4. Anne Karin says

  Takk 😀