Skip to content


L’Oreal Metal Splash

Dette var en av lakkene jeg bestilte fra Beauty Rocket. Fargen vare en nydelig dus olivengrønn med metallic finish. Tidligere erfaringer med L’oreal Jet Set er at den ofte dekker godt med kun ett strøk, men med denne måtte jeg ha to for å dekke helt. Ikke at det var noen stor ulempe. Ellers var påføringen uproblematisk. Fin konsistens og stor og fin kost å påføre med. Eneste negative med denne lakken er at den viser alle ujevnheter på neglen :( Neste gang denne ska brukes skal jeg ha 2 strøk med Ridgefiller under for å se om det gjør saken bedre.

Første bilde tatt i dagslys (overskyet), det andre med blits.

L’oreal Jet Set metal splash is a very light an muted olive green. Love the color, and the application was good. Unlike other Jet Set polishes I’ve tried, this needed two coats to cover completely instead of one. The only drawback with metallic polishes is that they show every little unevenness on the nail. Next time I’ll start with two coats of ridgefilling base.

Posted in L'Oreal, NOTD.

Tagged with , .