Skip to content


Sally Hansen Get Strong

Kjøpte denne på Beauty Rocket bare fordi den var billig og jeg ville prøve Sally Hansen. Har brukt den som base den siste uka, og synes neglelakken sitter mye bedre med denne enn med Orly Bonder og Nailtek II. Get Strong blir ikke steinhard slik som ‘vanlige’ lakker blir, men har en seig overflate som varer lenge. Kanskje derfor lakken sitter så godt på.

Her er et par bilder (ett av hver hånd) for å vise slitasje etter tre døgn. Jeg har hatt på denne lakken siden torsdag kveld og nå er det altså lørdagskveld.

Til sammeligning var dette resultatet etter tre dager med Nailtek II og L8R G8R

En vesentlig forskjell. Skal fortsette med Get strong en stund til for å se om resultatet fortsetter :)

Bought Get strong at Beauty Rocket just because it was so cheap, and I’ve used it as a base coat the last week or so. I think the polish chips less with GS as a base than with Orly Bonder and Nailtek II foundation. It feels more sticky then the other two.

All pictures are taken after three days (and nights) of wear, and the top pictures (NYX jungle) has GS as a base and the bottom picture (L8R G8R) has Nailtek II as base. Quite a difference. I will continue to try out GS for a while to see if the result continues.

Posted in China Glaze, NYX, Sally Hansen.

Tagged with .