Skip to content


Purple aluminum

Denne lakken fra Maybelline kostet meg ca 9 kr! Med porto blir det selvsagt litt mer, men uansett da.. Kjøpt fra BeautyRocket som holder til i Storbritannia. Har bestilt derfra to ganger, og kan anbefale butikken på det sterkeste :) De er kjempekjappe til å sende ut, men postgangen tar litt tid da.

Lakken er tettpakket av fint, sølvfarget glitter, så den minner om en mellomting mellom en shimmer og en glitterlakk. Den var tykk og tørr å påføre, og jeg mener at jeg tilsatte tynner for å prøve å forbedre konsistensen. Ikke den beste lakken med andre ord. Blir litt matt når den tørker, så et lag med overlakk trengs hvis du vil ha mest mulig bling.

Begge bildene er tatt innendørs, men det siste viser fargen best. Det øverste er litt for blått. Har ingen overlakk på forresten.

Bought this Maybelline polish from BeautyRocket for dazzling £0.85/$1.20 😀 The consistency was thick and dry, and I think I added thinner to improve it (the picture was taken I few days ago, so I can’t remember for sure). It dried a bit matte. Not the best polish I’ve tried…

Posted in Maybelline, NOTD.

Tagged with , .