Skip to content


Kommentarer

Etter å ha blitt gjort oppmerksom på kommentarproblemer har jeg sjekket opp etter beste evne. Som jeg har forstått det så er problemet når noen vil kommentere med en wordpress/openID-identitet. Jeg vet fortsatt ikke hva som kan være galt… Jeg får til å legge inn under openID med alle bloggeradressene mine samt begge wordpressadressene mine. Det går også helt fint å bruke begge wordpressadressene under wordpressfanen. Jeg har forresten prøvd i både Firefox og Opera.

For å kunne legge inn med openID eller wordpress må man først være logget inn med den aktuelle adressen. Deretter velger man om man skal legge inn kommentaren under openID/wordpress/livejournal osv. Med openID må man legge inn hele adressen fra start til slutt (feks http://bloggenmin.ettellerannet.com/), og med wordpress kan man enten bruke hele adressen eller bare brukernavnet.

Alternativt kan man bruke de to siste alternativene med navn/nettadresse og anonym. Disse krever ingen innlogging, og skal derfor fungere som vanlig :) Hvis det fortsatt er problemer så si i fra! Neste skritt blir å sende mail til blogger supporten :)

Posted in Annet.


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. neglelakkmani.com says

  Nå måtte jeg prøve igjen. :) Så får jeg se om det går.

 2. neglelakkmani.com says

  Nå gikk det faktisk bra på første forsøk.Så bra! 😀 Lurer på hva som var galt tidligere? Men jeg brukte de samme valgene.

 3. Anne Karin says

  Det gikk bra ser det ut til 😀

 4. Anne Karin says

  Har ikke peiling på hva det kan være. Har ikke gjort noe med innstillingene heller… Får håpe det er bare er en liten bloggerbug som ikke dukker opp flere ganger :)