Skip to content


Craneberry glow

Dette er en lakk fra Maybelline som jeg bestilte fra Beauty Rocket, og jeg kan ikke si fargen imponerte meg da jeg så flaska. Det så ut som en tam burgunder. Uansett måtte jeg jo gi den en sjanse, og mine fryktelige tanker svant hen :) Fargen var mye penere på neglene enn i flaska, og den var veldig fin å påføre. Trengte bare to strøk for å dekke skikkelig. Selvsagt klarte jeg å komme borti noe før lakken var tørr, men jeg orket ikke å gjøre om det siden det var sent på kvelden.

This is a Maybelline polish bought form Beauty Rocket (link under ‘Butikker’), and the color in the bottle didn’t impress me much. Luckily the color improved when it came on the nail, and I was a bit relieved :) Unfortunately I had to bump into something before the polish dried.

Posted in Maybelline, NOTD.

Tagged with , , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. neglelakkmani.com says

    Den har jeg også, fikk den i en lot. Tipper jeg kommer til å bruke den som base for layering med glitter og lignende.

  2. Anne Karin says

    Jeg har ikke så mye glitter å pynte med, men jeg kan se for meg at det blir stilig ja :) Jeg har nemlig ikke fått den store glitterfølelsen enda, så jeg har ikke kjøpt så mye innenfor den delen :)