Skip to content


‘Ny’ blogg

Jeg har etter flere måneders (om ikke års) vurdering endelig kjøpt meg eget domene. Og istedet for å fortsette å bruke blogger så har jeg lagt inn WordPress, så det blir noen små endringer. Forhåpentligvis til det bedre, men jeg irriterer meg grønn over programmeringsspråket. Jeg har endelig begynt å skjønne en del av XHTML, og nå må jeg begynne på nytt med CSS…

Linkene er ikke på sine respektive plasser enda, men de finnes under fanen ‘linker’ øverst på siden. Noen småting må fortsatt på plass, men ellers er jeg ganske fornøyd :)


‘New’ blog! I finally got my own domain, and made the change from blogger to wordpress. My links are under ‘Linker’ on top of the page for now. Still have a few things to do before I’m happy :)

Posted in Annet.

Tagged with .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. neglelakkmani says

    Gratulerer med eget domene og med overgangen til wordpress. Jeg føler meg veldig hjemme her. :)

  2. Anne Karin says

    Tusen takk! 😀 Litt navigeringsproblemer hittil, men det blir vel bedre etterhvert. Nå må jeg bare få fjernet moderering av kommentarer… :)