Skip to content


NOTD 13.12.08

Boots No 7 Colour lock nail enamel i fargen 176 Molten metal. En varm lillafarge med gullskjær. Nydelig farge, men litt gjennomsiktig. Dette er to lag, men jeg ville foretrukket tre (det blir når jeg får min hurtigtørkende overlakk 😉 ) Den gir ikke noen lekker og skinnende finish, men virker heller litt matt. Så overlakk er å foretrekke. Synes heller den ikke at den er særlig slitesterk, noe som vises på tuppene. La ikke overlakk før kvelden etterpå, så dette ble på en dag. Bildet er tatt på kvelden i blitslys.

Grunnen til at neglene ser litt klumpete ut er fordi UV-geléen herder ujevnt så jeg har prøvd å file ned den der den ble tykkest. Og neglen på pekefingeren falt av under shopping i går (juleshopping er ingen spøk *LOL*)

Gorgeous purple color with gold shimmer, but a bit sheer. This is two coats, but three would be better. Wore off a bit before I applied top coat (the next day). Does not give a glossy finish by itself. Disclaimer: My lumpy nails is due to my crappy UV-gel. It dries extremely uneven. Tried to smooth it out with emeryboard afterwards, but its still lumpy.

Posted in andre merker, NOTD.

Tagged with , , .