Skip to content


…da e det på han igjen…

Huff, nå fikk jeg denne sangen på hjernen…

Da tror jeg problemet med de forsvunne bildene (fikk ikke opp bildene jeg lastet opp) er i orden, og jeg skal så smått legge ut et vanlig innlegg igjen. Har vært litt stilt pga av omgjøringa. I tillegg har neglene mine oppført seg noe helt forferdelig. De siste to ukene har de delt seg og delt seg (les: kan dra av en del av det øverste laget av neglen). Jeg har gått mye med kun blank lakk av ymse slag, bl.a. Nailtek Xtra, for det har ikke vært noen vits i å ha på farget lakk. Dette er fordi Nailtek Xtra ikke egner seg som base i det hele tatt, og fordi når neglene flasser så forsvinner jo også lakken som er over. Jeg har filt en masse for å prøve å få bukt med problemene når de oppstår, for jeg har en tendens til å ville rive det av istedet. Resultatet av sirkuset er ihvertfall at jeg har måttet filt ned mesteparten av den lille lengden jeg har klart å spare, og 4 av neglene forsatt har et tynt, mykt felt ytterst som jeg venter på skal forsvinne (voks negler, voks). Uansett har jeg noen bilder lagret som jeg kommer til å legge ut mens jeg venter på et mirakel…

Først ute er er Maybelline Iced Mauve. Denne er litt i samme gata som Color Club Diva in brown fargemessig, men den litt dusere på ett vis. I tillegg er det skimmer så jeg synes helt klart Iced Mauve er en bedre farge til meg enn det DIB var (jeg sier var, for jeg har blandet og lekt meg litt). Jeg er ikke så glad i fargen at jeg kommer til å bruke den så ofte, men det finns jo alltid Konad 😉

Her har jeg brukt to lag med farge, svart konad spesial lakk og plate m73 (+base og topplakk selvfølgelig)

Finally doing normal blog posts again after the big move :) Besides, my nails have been peeling like crazy these past two weeks, so my manicures don’t even last a whole day. I’ve been forced to file down most of the (little) length I managed to save. Not a pretty sight…I’ve got a few pictures saved that I will post while I’m waiting (impatiently) for my nails to grow. First is Iced Mauve from Maybelline. Colorwise it’s a bit similar to CC diva in brown (wich I didn’t like), but better. The color is more muted and it’s shimmery :) It’s a bit dull, so I whipped out my Konad 😉 Two coats of polish to get it opaque (nice application), konad special polish in black and plate m73.

Posted in Maybelline, NOTD.

Tagged with , , , , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Angeli says

    Åh, likte denne kombinasjonen utrolig godt!

  2. Anne Karin says

    Takk 😀