Skip to content


To nye NOTD

Tenkte jeg skulle prøve Misa Moody Model igjen i dag, for jeg ble ikke fornøyd da jeg prøvde den første gang. Men synes konsistensen fortsatt er vanskelig. Den er ganske viskøs, så å prøve å legge på et tynt lag var nesten umulig. Ihvertfall hvis det skulle se noenlunde ok ut. Så jeg peiste på et megatykt lag på strøk to, ventet i noen minutter, tok bilde, og fjerna heile driden igjen. Fikk pakken min fra H2T i dag, så jeg ska prøve med litt tynner for å se om påføringen bli bedre. Her er ihvertfall bildene:

Oppdatering: Tilsatte 2,5 dråper (bomma litt på den ene)tynner, og nå ble alt mye bedre. Kanskje jeg tar en dråpe til senere, men må prøve på litt mer enn én finger først.

Etterpå ble det en gammel L’Oreal Jetset 155 istedet. Veldig grei å påføre, men den er veldig matt uten noen topplakk. Står at det skal holde med ett strøk, men blir da må du legge et et tykt lag. Ellers dekker det helt med to tynne også.

Tried Misa Moody model again today, but the consistency is to thick for my taste. I can’t get an even application. Got thinner in the mail today, so I’m trying that later. Just added a thick 2nd coat before taking pictures. Removed it and applied L’Oreal Jet-set instead.

Posted in L'Oreal, Misa, NOTD.

Tagged with , , , , .