Skip to content


Plum prune

Enda en fra Maybelline. Express finish for å være nøyaktig.. Kan ikke si jeg har tenkt over om den tørker raskere enn de andre, siden jeg alltid bruker hurtigtørkende overlakk uansett. Denne trodde jeg faktisk var ganske gjennomsiktig da jeg så den i flaska, men den dekket helt ved to strøk. Denne tørker til en matt finish, og man kan se bittesmå partikler (shimmmer) i magenta og blå hvis man ser den på nært hold. Eneste minuset er at penselstrøkene vises, men det er ikke noe stort problem. Her med svart konadlakk og plate m70 (de nye platene fra konad er kjempefine!)

dsc_2176

Maybelline Plum prune is a shimmery purple with blue and magenta shimmer in it. It’s opaque at two coats, and dries to a matt finish. The only negative thing about the polish is that you can see brush strokes. Not a big problem for me, but worth mentioning.

Posted in Konad, Maybelline, NOTD.

Tagged with , .